0735-33 55 50 info@sandstromevent.se

DET GRAFISKA..

Du vet vad du vill ha. Vi vet hur det ska göras.

Vi tycker att nyckelordet är tillsammans.

Det bästa sättet att få veta hur vi kan hjälpa er är att kontakta oss. Slå oss en signal på 0735-33 55 50 eller klicka på knappen kontakta oss. Oavsett era önskemål så lovar vi att vi kan hjälpa er till rätta.

affischer .. hemsidor .. annonser .. visitkort .. vepor .. roll ups .. beachflaggor .. logotyper

VEPOR & ROLL UPS

Behöver du en vepa, en banderoll eller en beachflagga? Eller kanske en roll up? Vi hjälper dig! Vi arbetar med en av de största producenterna vilket säkerställer kvalitet, snabba leveranstider och kanske främst riktigt bra priser.

HEMSIDOR

Behöver ni en ny hemsida eller kanske bara hjälp med att underhålla er befintliga? Vi hjälper er. Vi har tre färdiga paket för att göra det enkelt men vi skräddarsyr naturligtvis också. Kontakta oss så arbetar vi fram något tillsammans.

AFFISCH & ANNONS

Ska du annonsera i en tidning eller behöver du en affisch att sätta upp på stadens reklampelare? Vi gör det grafiska för er. Kontakta oss med er idé så återkommer vi med ett förslag på material. Vi hjälper givetvis även till med kontakt med tryckeri om ni önskar.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/sandstro/domains/sandstromevent.se/wp-content/plugins/ddpro/ddpro.php on line 4182