fbpx

hemsida. Bygga ny eller underhålla?

Hos oss är ni alltid i trygga händer oavsett om ni behöver en helt ny hemsida eller “bara” behöver underhålla er gamla.

Hur går det till att beställa en hemsida från Sandström Event & Profil?

Vi brukar rekommendera att fundera på vilken funktion hemsidan ska ha. Efter det är det bra att ha koll på andra sajter som man gillar. Det kommer göra vårt arbete mycket enklare och blir vårt jobb “enkelt” kommer er hemsida bli klar mycket tidigare än om ni kommer helt oförberedda.

Har ni egna texter och bilder är det så klart det bästa men har ni inte det så hjälper vi till. Vi kan ta enklare bilder hos er alternativt licensiera proffessionella bilder. Vi kan även även skriva enklare texter. Vill ni satsa ordentligt har vi kontakt med bra fotografer och skribenter som hjälper er.

När sidan är byggd/justerad sätter vi oss ner och går genom hemsidan. Tillsammans. Det är så vi gillar att arbeta. Det bästa är om vi kan ha ett fysiskt möte men skype/telefon fungerar också. Det viktigaste är att vi har en dialog kring er hemsida så att ni får ut det ni vill ha av den. Vi justerar och ser till att ni är nöjda innan vi laserar sajten.

Det är viktigt att vi har tillgång till ert webbhotell och era ftp-uppgifter. Vi bygger alla våra sajter på världens största back end WordPress. Idag bygger drygt 70% av alla världens webbplatser på WordPress. Det är stabilt, säkert och väldigt användarvänligt. Det innebär att efter lansering och en kortare utbildning kommer ni kunna administrera er hemsida själva utan problem. Vi tillhandahåller självklart supportavtal om ni vill ha hjälp med uppdatering av content på er hemsida.

Under första året efter att er webbplats är klar ingår support och uppdatering av er hemsida. Det innebär att vi håller koll så att teman och tillägg på sajten är uppdaterade. Vi tar även backup på er hemsida en gång per månad så skulle olyckan vara framme går det alltid att återställa den. När första året har passerat kan ni självklart skriva supportavtal med oss så fortsätter vi hålla koll på er hemsida.

Så länge som vi har ett samarbete övervakar vi er hemsida så att den alltid är uppdaterad med de senaste inställningarna för teman och plugin.

Ta en titt på de färdiga paketen för hemsida

Nedan ser du tre färdiga paket som räcker för de flesta. Har ni speciella önskemål är det dock inga problem. Vi skräddarsyr så att ni blir helt nöjda. Er hemsida är en viktig kanal för er att både kommunicera med befintliga kunder men den ska även vara en dörröppnare för nya samarbeten och kunder.

Lilla sajten

4 995:-

Standard design

5 sektioner eller 3 undersidor

Upp till 5 licensierade bilder

1 års support och övervakning*

Assistans med webbhotell och registrering av domän

Lagom

9 990:-

Standard design

Upp till 10 undersidor

Upp till 15 licensierade bilder

1 års support och övervakning*

Assistans med webbhotell och registrering av domän

Premium

19 990:-

Premium design

Upp till 20 undersidor

Upp till 25 licensierade bilder

1 års support och övervakning*

Assistans med webbhotell och registrering av domän

Support

1 990:-/år

I ett supportavtal för er hemsida ingår att vi håller koll så att tema och plugin/tillägg är uppdaterade och inte utgör några säkerhetshål.

Det ingår också backup en gång per månad.

Utökad support finns.

Vi bygger våra sajter på WordPress. I samtliga paket ingår licens för temat Divi och en kort introduktion i hur det fungerar så att ni efter överlämnande av sajt kan administrera den själva om så önskas. Ni kan så klart teckna support- och uppdateringsavtal med mig så sköter jag om det för er. I samtliga paket ingår också installation och uppsättning av säkerthetspluginet iThemes gratisversion.