fbpx

Sandström Event

Quiz

Vanligt quiz eller music quiz?

Att ha quiz har på de senaste åren blivit ett av de populäraste sätten att umgås. Vem har inte varit på ett music quiz på kvarterskrogen? Det är inte heller helt ovanligt att man kör det på personal- eller firmafesten.

Är det då någon skillnad på ett vanlig quiz och ett music quiz. Man kan väl säga att det är skillnad på alla quiz oavsett om det är musik inbladat eller inte. För visst kan man ha ett allmänt quiz som även innefattar musik men där man inte behöver vara uppfödd med Black Sabbath och David Bowie i modersmjölken eller ha lyssnat på Kent Finell och Kaj Kindvall varje helg.

Vi gillar att bygga våra quiz på musik. Sen om det uteslutande handlar om musik eller om det ska vara mer allmänbildande frågor det bestämmer vi tillsammans.

Quiz light

När du behöver hyra någon som är van med att ställa frågor och kan hålla i mikrofonen då är QUIZ LIGHT alternativet för er. Vi vill gärna läsa genom frågor innan vi dyker upp men sen kör vi bara.

1 500 kr

Quiz medium

Behöver du hela kittet? Någon som tillverkar ert quiz (naturligtvis med er valda inriktning) samt kommer och håller i mikrofonen? Självklart ordnar vi det.

3 000 kr

Quiz all-in

Vill ni köra den ultimata quizen? Då packar vi ner vinylskivorna och kommer! Vi snickrar givetvis frågorna efter era önskemål och håller i hela arrangemanget. Det blir inte mer quiz än så!

5 000 kr
(inkl vinylspelare 7 000 kr)

Vi kör ett quiz! Det blir kul!

Med mångårig erfarenhet från att hålla i och göra quiz kan vi garantera att både ni och era kunder får en helkväll med bra underhållning.