UDDEVALLA

Skivmässa

Nästa skivmässa 8 mars 2020

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Uddevalla skivmässa

Välkommen till en av stadens trevligaste tillställningar. Här hittar du flera tusen vinyl- och cd-skivor samt mycket annat som tilltalar musikälskaren.

  • Vinylskivor
  • Cd-skivor
  • Kassettband
  • VHS- och DVD-filmer
  • Tidskrifter

Vi har även servering av stans godaste korv med bröd samt kaffe och annan dryck.

Uddevalla skivmässa drivs av Sandström Event & Profil sedan 2014.

En skivmässa är så mycket mer än ett besök i en lokal där det finns skivor att köpa. Det är en upplevelse. När du kliver in genom dörrarna till folkets hus i Uddevalla under en skivmässedag tar du klivet in i en värld bestående av kultur, engagerade människor och väldigt mycket värme och kunskap. Förutom det uppenbara att hitta bra musik på vinyl så är upplevelsen så mycket mer. Här träffar du människor som vigt sitt liv till musiken och den lilla plastbiten som blivit så populär igen.

Självklart kommer du hitta massa musik på andra format som cd-skivor och kassetter. Det finns också en del film både på VHS, DVD och Blu-ray. Har du tur hittar du även kultur i form av gamla serie- och musiktidningar. Det finns också det naturliga inslaget av tillbehör. Till exempel kan du köpa plastfickorna för att skydda konvolutet men också skivan från damm. Kolfiberborsten för att hålla skivan ren innan uppspelning. För den riktigt inbitne finns uppslagsverken som guidar dig i djungeln av första- och andrapressar.

Oavsett din avsikt med besöket på skivmässan kommer du få en upplevelse. Kom in och känn av atmosfären. Ta en kopp kaffe och snacka musik med oss och med alla andra engagerade människor.

Boka bord på mässan

Vill du vara med och sälja skivor och/eller andra musikrelaterade saker? På mässan ryms både privatpersoner och mer rutinerade säljare.

Borden på mässan är 120 x 60 cm och kostar 150 kr ink moms.

GDPR

7 + 11 =