Sandström Event

Våra tjänster

Sandström Event och Profil är det lilla bolaget med stora engagemanget. Vi har många strängar på vår lyra och det känner vi är en styrka. Finns det något vi inte kan göra? Så klart. Det finns jättemycket som vi inte kan men då vet vi oftast vart du ska vända dig. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna att du hamnar i centrum och när vi är klara med projektet är du nöjd. Oavsett om det är vi eller någon annan som levererat produkten eller tjänsten till dig.

Webbdesign

Kreativa lösningar. Vi bygger er hemsida så liten eller stor som ni vill ha den. Eller behöver. Vi tar även på oss uppdraget att hålla er befintliga hemsida uppdaterad. Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar er.

Grafisk produktion

Vi får er att synas. Oavsett om ni behöver en flyer, en affisch eller en stor vepa kan vi hjälpa er. Vi designar tills ni är nöjda.

Profilering

Syns man inte så finns man inte. Det är en gammal och sliten klyscha men ack så sann. Vi hjälper er att ta fram allt från tryckta t-shirt till vepor och banderoller. Med mångårig erfarenhet inom profilbranschen hittar vi alltid de bästa vägarna.

Speaker

Med mångårig erfarenhet från elitarrangemang är vi idag en rutinerad partner som speaker inom idrottsvärlden. Våra uppdrag sträcker sig från fotboll (UEFA Champions league och landskamper) till mindre löptävlingar.

Quiz

Driver du en krog eller restaurang och vill förgylla någon kväll i veckan med quiz? Eller behöver du någon till firmafesten som håller låda ett tag? Kontakta oss!

Låt oss jobba ihop

Vi älskar samarbete. Det är liksom vägen till framgång om du frågar oss.